Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Δουβλίνο: Σουβλατζίδικο προσφέρει «τρελό» μισθό για Έλληνα «τυλιχτή» (βίντεο)

Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας ψάχνει Έλληνες «τυλιχτές» με μισθό 2.500 ευρώ τον μήνα.

Γνώστες του «τυλιχτού» ψάχνει ελληνικό σουβλατζίδικο με έδρα το Δουβλίνο, προσφέροντας πολύ καλό - για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλά και της Ιρλανδίας - μισθό, αεροπορικό εισιτήριο αλλά και προσωρινή διαμονή σε όποιον τολμήσει το βήμα.

«Θέλει ανθρώπους να ξέρουν τη δουλειά, να μπορούν να την κάνουν και να αποδίδουν την ελληνική εικόνα στο σουβλάκι» ανέφερε ο υπεύθυνος του καταστήματος μιλώντας στον Alpha.

Όσο για το αν τα 2.500 ευρώ είναι ένας αξιοπρεπής μισθός στην Ιρλανδία, ο ίδιος απαντά: «Για την Ελλάδα και για την Ιρλανδία είναι ένας πολύ καλός μισθός. Ο κατώτατος μισθός εδώ είναι 1.600, όταν δίνεις 2.500 ευρώ είναι αρκετά παραπάνω. Αυτό που έχει διαφορά είναι το σπίτι που κοστίζει από 750 ευρώ και πάνω».

Όσο για τις έξτρα παροχές του καταστήματος σε όσους Έλληνες ενδιαφερθούν; «Για όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουνε να κάνουν το βήμα, προσφέρουμε το εισιτήριο και παρέχουμε μια διαμονή τουλάχιστον 15 ημέρων για να αισθάνεται άνετα και να ξέρει ότι θα έρθει και δεν θα μείνει στο δρόμο».

Ένας από εκείνους που ενδιαφέρθηκαν για την αγγελία και πήραν το δρόμο της μετανάστευσης, ο Μηνάς λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι από Θεσσαλονίκη. Μου την πρότεινε ένας φίλος την αγγελία. Πήρα τηλέφωνο συνεννοήθηκα με τους ανθρώπους και ήρθα.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στους 2 μήνες που είμαι εδώ, μαθαίνω πως είναι να ζει ένας άνθρωπος. Στην Ελλάδα ήμασταν δούλοι. Πήγαινα στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ έχουμε και ρεπό, δουλεύουμε 48 ώρες την εβδομάδα. Από τα χρήματα περισσεύουν κιόλας και αξίζει να το προσπαθήσει κάποιος αυτό».


Δείτε το βίντεο στο newsbomb.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael