Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Αγιασμός και Κατατακτήριες στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Η εικοστή πέμπτη χρονιά λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 με τον αγιασμό που πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν με προσοχή την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια πέρασαν στις τάξεις για την παραλαβή των καινούριων σχολικών τους βιβλίων. Οι πολυάριθμοι καθηγητές και οι καθηγήτριες γενικής παιδείας καθώς και όλων των μουσικών ειδικεύσεων που στελεχώνουν το σχολείο, καλωσόρισαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή πρόοδο. Συμβουλές και ωφέλιμα λόγια προς τους μαθητές απηύθυναν εκτός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, η Βουλευτής κ. Καλλιόπη Βέτα, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Μαγιάγκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Μάρκος Τέρτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχάλης Γκουτζιαμάνης και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Κουτσογιώτας. Επίσης παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης π. Νικόλαος Γιαννουσάς, οι ιερείς πατέρας Νέστορας και πατέρας Προκόπιος και ο πρώην Περιφερειακός Δ/ντής Εκ/σης κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» εύχεται σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς υγεία και μια υπέροχη σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι όσα παιδιά θέλουν να φοιτήσουν στο σχολείο μας (Β Γυμνασίου μέχρι και Γ Λυκείου) μπορούν να απευθυνθούν στα μέιλ του σχολείου μας mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr και mousikoscholeiosiatistas@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2465023461 για να ενημερωθούν για τη διαδικασία εισαγωγής που θα πραγματοποιηθεί στις 20-9-2022.

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael