Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σε χαμηλό δύο εβδομάδων έκλεισε το πετρέλαιο με «βουτιά» άνω του 3%

Οι τιμές πετρελαίου έκλεισαν σε χαμηλό περίπου δύο εβδομάδων καθώς η Κίνα επιβάλλει νέα μέτρα lockdown λόγω κορονοϊού. Οι κινεζικές αρχές επέβαλαν lockdown στην Chengdu, μια πόλη 21 εκατομμυρίων κατοίκων, σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την εξάπλωση του κορονοϊού, ενισχύοντας τις ανησυχίες για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και τη ζήτηση για πετρέλαιο.

Σε αυτό το κλίμα, το Brent παράδοσης Νοεμβρίου έχασε 3,28 δολάρια ή 3,4% στα 92,36 δολάρια το βαρέλι. Παράλληλα, το αμερικανικό αργό τύπου WTI παράδοσης Οκτωβρίου υποχώρησε κατά 2,94 δολάρια ή 3,3% στα 86,61 δολάρια το βαρέλι. Σημειώνεται ότι και τα δύο συμβόλαια έκλεισαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 16 Αυγούστου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Dow Jones Market Data.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή πτώση έρχεται έπειτα από έναν "άγριο" Αύγουστο, κατά τον οποίο το WTI σημείωσε "βουτιά" άνω του 9% ενώ το Brent διολίσθησε 12%. Τα δύο συμβόλαια κατέγραψαν τρίτη μηνιαία πτώση στη σειρά, στο μεγαλύτερο τέτοιο σερί απωλειών από το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Οι ανησυχίες για την παγκόσμια...

 

η συνέχεια ΕΔΩ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael