Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σύνδεσμος Γουνοποιών Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»: Ανάδειξη νέου Δ. Σ. την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Η εφορευτική επιτροπή ενημερώνει τους γουνοποιούς της Σιάτιστας και της γύρω περιοχής πως μετά από απόφαση της Απολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο του ΒΙΟ.ΠΑ., οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, των Εκλεκτόρων για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και της Ελεγκτικής Επιτροπής, θα γίνουν στις 23 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 07:00 το βράδυ.

Οι γουνοποιοί που θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές του σωματείου θα πρέπει να τακτοποιήσουν οικονομικά τα τρία τελευταία έτη 2020-2021-2022, ενώ αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να θέσουν ακόμα και όσοι γουνοποιοί εγγράφονται στο Μητρώο Μελών του Συνδέσμου και το έτος 2022.

Στις εκλογές του σωματείου μπορούν να ψηφίσουν όσοι γουνοποιοί είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών του Συνδέσμου καθώς επίσης δικαίωμα ψήφου θα έχουν και οι γουνοποιοί που θα εγγράφονται και την ημέρα των εκλογών. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι η πληρωμή του συμβολικού ποσού των 10,00 ευρώ και η προσκόμιση της έναρξης εργασιών από την εφορία μέσω της οποίας θα αποδεικνύεται η επαγγελματική τους ιδιότητα.

Οι ημερομηνίες κατάθεσης αιτήσεων υποψηφιοτήτων είναι από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 έως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τη 13:00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στα γραφεία του Συνδέσμου, στο χώρο του ΒΙΟ.ΠΑ. Σιάτιστας.

Προς αποφυγή συνωστισμού καλό θα ήταν οι γουνοποιοί που πρόκειται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να προσκομίσουν την έναρξη εργασιών το χρονικό διάστημα που ορίστηκε για την κατάθεση υποψηφιοτήτων ( 11 – 18 Οκτωβρίου 2022 ).

Παρακαλούνται οι γουνοποιοί που θα ψηφίσουν να έχουν μαζί την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο, έγκυρο έγγραφο

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Τσίτσαρης Αθανάσιος

2. Μπλέτσας Απόστολος

3. Κακούλης Γεώργιος

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael