Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Πρεμιέρα με νίκες των μεγάλων! (βίντεο)

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Super League ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας δύσκολα του Ιωνικού με 1-0 στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Νίκη ουσίας, για τους «πράσινους» που χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν το «τρίποντο» χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Με δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο (35΄,65΄) και ένα του Ομπερλίν Πινέδα (73΄) η ΑΕΚ πέρασε θριαμβευτικά με 3-0 από τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League 2022/23. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο 33΄ όταν ο Ντε Βινσέντι αστόχησε σε πέναλτι και στη συνέχεια υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

 

Χάρη σε γκολ του Μπράντον Τόμας από το 7ο μόλις λεπτό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2022/23. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ευκαιρίες για πιο ευρεία νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ωστόσο στο φινάλε... καρδιοχτύπησε κι ίδρωσε για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Μαντσίνι που σκόραρε δις (12’, 45’+1’), ο Άρης επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2022/23. Το... κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος έβαλε ο Αντρέ Γκρέι (68’).

Με νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τέρματα του Ματιέ Βαλμπουενά στο 57ο λεπτό και του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στο 74ο. Ήταν η πρώτη νίκη με το νέο προπονητή της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν, στον πάγκο.

Οι πρωταθλητές μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν αρκετές φορές τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Μάλιστα κινδύνευσε να βρεθεί ξαφνικά πίσω στο σκορ όταν σε μια παράλληλη μπαλιά του Λιάσου ο Κώστας Μανωλάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν οφσάιντ.



Πηγη  zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael