Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αυτά είναι τα επικίνδυνα sites που έχουν το Predator - Μην κλικάρετε στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες

Σε έρευνα που δημοσίευσε τον Μάιο το insidestory.gr, αποκαλύπτεται ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η υπόθεση της παρακολούθησης των κινητών τηλεφώνων με το σύγχρονο λογισμικό κατασκοπίας Predator (αρπακτικό), όπως έγινε στην περίπτωση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, φαίνεται ότι έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, όπως αποκαλύπτεται σε έρευνα που δημοσίευσε τον Μάιο το insidestory.gr.

Στο κείμενο, το οποίο υπογράφουν ο Τάσος Τέλλογλου και η Ελίζα Τριανταφύλλου, αποκαλύπτεται ότι ένας μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων είχαν μολυνθεί και λειτουργούσαν ως παγίδες για τον εντοπισμό και τον εγκλωβισμό προς παρακολούθηση διαφόρων στόχων, οι οποίοι ξεκινούσαν από απλούς πολίτες και δημοσιογράφους και έφταναν μέχρι και σε περιπτώσεις αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα πλέγμα δεκάδων domains που μέρα με τη μέρα αυξάνονται και υπερβαίνουν τα 43, τα οποία είχε ήδη εντοπίσει η META (facebook), έναν ιστό που στήθηκε με σκοπό να μολύνει κινητά τηλέφωνα υποψήφιων στόχων με ένα σύγχρονο λογισμικό κατασκοπίας με την ονομασία Predator (αρπακτικό).

Τι δείχνει η έρευνα

Τον Ιούλιο του... 

 

η συνέχεια ΕΔΩ --> TheTOC.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael