Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa - Conferecne League: Καταστροφική βραδιά για τις ελληνικές ομάδες! (βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Europa League μεταξύ Ολυμπιακού και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν ένα ακόμη κάζο εντός έδρας, μετά από το 0-4 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, χάρη σε ένα γκολ του λυτρωτή Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε λιγότερο περίπλοκη την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του στα πλέι οφ του Europa League. Και πάλι, ωστόσο, όλα είναι ανοικτά ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβακία, καθώς οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Έτσι, όλα όλα θα κριθούν την επόμενη Πέμπτη (11/8, 21:30) στον επαναληπτικό στην Μπρατισλάβα, όπου οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν, που έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής του Ολυμπιακού, θα πρέπει να δείξουν πολύ καλύτερο πρόσωπο για να βρεθούν εκείνοι στην επόμενη φάση.

Οι... γερόλυκοι Βαλμπουενά (με την ασίστ) και φυσικά ο Μαροκινός φορ με το τέρμα του «έσωσαν» την παρτίδα για τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το τέρμα του Γκριν στο 63'.

Θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς για το «εισιτήριο» στα πλέι οφ του Europa League.

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός 2-0: «Βουνό» η πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League για τους «πράσινους» - Πολλά παράπονα για την διαιτησία!

Πολύ δύσκολη φαντάζει η πρόκριση στα πλέι οφ του Conferecne League για τον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα του με 2-0 από τη Σλάβια στην Πράγα.

Το «τριφύλλι», στην επανεμφάνισή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, έχασε από την τσεχική ομάδα και μάλιστα με σκορ που του δίνει λίγες ελπίδες για τη ρεβάνς στην Αθήνα. Έτσι, η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League μοιάζει... βουνό.

Η «Eden Arena» στην τσεχική πρωτεύουσα μόνο... παράδεισος δεν αποδείχθηκε για τον ελληνικό σύλλογο, στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο. Ο επαναληπτικός στη Λεωφόρο την επόμενη Πέμπτη (11/8, 20:30) απαιτεί μια υπέρβαση από πλευράς «πρασίνων», προκειμένου να μην αποχαιρετίσουν από πολύ νωρίς τη διοργάνωση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Γάλλου Μπουκέ, που απέβαλε στο 40' τον Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο», ενώ στο 53' την άγουσα προς τα αποδυτήρια πήρε και ο Σάντος των γηπεδούχων. Σκόρερ του αγώνα ήταν οι Στρανζ (45+2') και Ούσορ (56').

Πολύ δύσκολη η πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League για τον Παναθηναϊκό.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης 2-0: Με την πλάτη στον τοίχο οι «κίτρινοι» για τα πλέι οφ...

Ο Άρης γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας και έτσι η πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League δυσκολεύει σημαντικά.

Οι «κίτρινοι» είχαν σαφώς πιο δύσκολο έργο σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή τους στα προκριματικά του Conference League, κάτι που φάνηκε από την ήττα από την ισραηλινή ομάδα και μάλιστα με σκορ που δεν δίνει πολλές πιθανότητες ανατροπής στη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε με σκόρερ στο 29' τον Γιοβάνοβιτς και στο 84' τον Ζαχάβι. Οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα, αν δεν πραγματοποιούσε καλή εμφάνιση ο Κουέστα κάτω από τα γκολποστ.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις… διαφορές τους την επόμενη Πέμπτη (11/8, 21:00), στον αγώνα ρεβάνς, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεγάλο ντεσαβαντάζ για τον Άρη ενόψει του επαναληπτικού, με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League

 

iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael