Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επιστροφή Νίκου Ρέπα και Σωκράτη Τσιαλτα στον ΓΣ Σιάτιστας (Δελτίο Τύπου)

Στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου επιστρέφει ξανά ένα δικό του παιδί, γέννημα θρέμμα της Σιάτιστας, ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Ρεπας!!! 

Ο Νίκος, γεννημένος το 1980, ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Σύλλογο το 1992, στις ακαδημίες του και ανεβαίνοντας σκαλί σκαλί στο παιδικό, εφηβικό και αντρικό τμήμα. Φάνηκε από νωρίς το ταλέντο του και η αγάπη του για το μπάσκετ και για την ομάδα . 
 
Τα προσόντα του, η μεγάλη εμπειρία του, το πάθος του, η αγωνιστικότητα του τον έχουν αναδείξει επάξια τον μεγάλο καπταιν της ομάδας για χρόνια!!! 
 
Αγωνίστηκε στην πορεία 3 χρόνια στον Πρωτέα Γρεβενών, 1 χρόνο στον Ηρακλή Κοζάνης και μισό χρόνο στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμιας!!! 
 
Νίκο καλώς όρισες στην οικογένεια σου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες, κρατώντας την ομάδα σε υψηλά επίπεδα!!! 
 
---------------
Στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου επιστρέφει ξανά ένα δικό του παιδί, γέννημα θρέμμα της Σιάτιστας, ο Σωκράτης Τσιαλτας!!!
Ο Σωκράτης είναι ένα νέο παιδί, γεννημένος το 2005, που ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Γυμναστικό το 2011 στα τμήματα ακαδημιών του, δείχνοντας την όρεξη και την αγάπη για το μπάσκετ. Ο Σωκράτης αγωνίζεται σαν play maker και μερικές φορές στη θέση 2, σαν σουτινγκ γκαρντ.
Επειδή ο Σύλλογος ήταν ανενεργός και μη θέλοντας να μη χάσει το μπάσκετ, ο Σωκράτης έπαιξε στην Αναγέννηση Εράτυρας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022!!!
Σωκράτη καλώς όρισες στην οικογένεια σου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες, πραγματοποιώντας τα όνειρα σου και τις προσδοκίες σου!!!

 
Καλή αγωνιστική χρονιά!!!

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael