Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δράμα: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας από κεραυνό σε νυχτερινό αγώνα τρεξίματος (φωτο)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο νυχτερινός αγώνας τρεξίματος «Six Peaks», όταν τα ξημερώματα κεραυνός χτύπησε μία ομάδα τεσσάρων αθλητών, οι οποίοι εκείνη την ώρα διέσχιζαν φαράγγι κοντά στο χωριό Πύργοι. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ στο σημείο έσπευσε και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ για τη διακομιδή τους. Οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Καβάλας και από εκεί σε Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Π.Τ.» ο ένας αθλητής  55 ετών από την Καβάλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο δεύτερος αθλητής 56 ετών από τη Θεσσαλονίκη είναι τραυματισμένος.

 

Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκαν και οι τελευταίοι αθλητές του αγώνα σε ασφαλές σημείο.

Κοντά στο σημείο βρισκόταν και μία ακόμη αθλήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι στο σπίτι της καλά στην υγεία της.

Οι αγώνες βουνού Six Peaks, απόστασης 36,7 χλμ., ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου από το χωριό Πύργοι του Νομού Δράμας και είχαν χρονική διάρκεια 12 ωρών, θα ολοκληρώνονταν δηλαδή το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου. Κατά τη διάρκειά τους κι ενώ είχαν υπάρξει ήδη οι πρώτοι τερματισμοί, σημειώθηκε μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με τραγικό αποτέλεσμα .

Φωτογραφικό υλικό από την επιχείρηση εντοπισμού και μεταφοράς των δύο αθλητών των αγώνων Six Peaks έδωσε στη δημοσιότητα η Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου του ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες.

 

πηγη: proinos-typos.gr

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael