Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κρήτη: Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο - 45χρονος οδηγός μηχανής καταπλακώθηκε από δέντρο (βίντεο)

Zητά δικαιοσύνη ο γιος του

Κρήτη: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης με το τραγικό «παιχνίδι» που έπαιξε η μοίρα σε έναν 50χρονο μοτοσικλετιστή ο οποίος καταπλακώθηκε από ένα δέντρο όταν σταμάτησε με τη μηχανή του σε φανάρι σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Μάρτυρες ενός τραγικού παιχνιδιού της μοίρας έγιναν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκεί, την ώρα που περίμενε στο φανάρι ένας 51χρονος οδηγός μηχανής, είδε ένα τεράστιο πεύκο να ξεριζώνεται από το έδαφος και να τον πλακώνει κυριολεκτικά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το σημείο, το δέντρο κάλυψε και τα δύο ρεύματα του δρόμου που οδηγεί στο Α’ νεκροταφείο Ηρακλείου.

Άμεσα ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ άμεσα έφτασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής που ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

Ωστόσο, το χτύπημα που δέχθηκε ο μοτοσικλετιστής ήταν μοιραίο, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι ο άτυχος 51χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, έσπασε ακόμα και το προστατευτικό κράτος που φορούσε ο οδηγός της μηχανής.

Μάλιστα, από την εκρίζωση του δέντρου έσπασαν και οι πλάκες του πεζοδρομίου, ενώ στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν περίπου 10 τόνοι ξύλων από το πεύκο που έπεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα, καθώς το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο, με αρκετό κόσμο να περπατά στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Δημοκρατίας.
Κρήτη: Ζητά απονομή δικαιοσύνης ο γιος του

Απαρηγόρητος είναι ο μεγαλύτερος αδερφός. Όπως ο ίδιος δήλωσε στον Alpha περιμένει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που άκουσα είναι ότι πρόκειται για αμέλεια του Δήμου. Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Πονάει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το μόνο που θέλω να γίνει είναι οι αρμόδιοι να πάρουν τις ευθύνες τους. Ζητώ δικαιοσύνη. Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή του για αμέλεια άλλου. Σαν να τον σκότωσαν είναι. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να είναι καλά η οικογένειά του. Αγαθός άνθρωπος. Δεν το χωρά ο νους μου αυτό που συνέβη.». 

 


eleftherostypos.gr 

alphatv.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael