Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Μπακασέτα για το «έπος» της Τράμπζονσπορ (βίντεο)

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης έβαλαν το δικό τους... λιθαράκι ώστε η Τράμπζονσπορ να φτάσει στο πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 38 χρόνια

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δημιούργησε το δικό του ντοκιμαντέρ για την πορεία της ομάδας της Τραπεζούντας προς το μεγάλο τρόπαιο.

Στο ντοκιμαντέρ, που διαρκεί 48 λεπτά, ο Τάσος Μπακασέτας μάς βάζει στα άδυτα του συλλόγου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τής μέχρι τώρα πορείας του στην Τουρκία.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν ο Μανώλης Σιώπης, ο Μάρεκ Χάμσικ, ο Αντρέα Κορνέλιους, ο Μπρούνο Πέρες, ο Έντιν Βίστσα, ο Τζανίνι Ταβάρες Σεμέδο, ο Αμπντελκαντίρ Ομιούρ, ο Ντορουκχάν Τοκιόζ και ο Ερτσέ Καρντεσλέρ, οι οποίοι δίνουν ακόμα πιο έντονο χρώμα στην εντυπωσιακή παραγωγή που φέρει τη σφραγίδα του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στο ντοκιμαντέρ του για την Τράμπζονσπορ:

Για τη μεταγραφή στην Τράμπζονσπορ: «Ήταν πολύ περίεργη όλη αυτή η κατάσταση, δηλαδή προέκυψε μέσα σε 2-3 μέρες. Υπήρχαν κι από πριν κάποιες ομάδες που είχαν κάνει κρούση, ήμουν πολύ κοντά να πάω στη Φενέρ το καλοκαίρι, αλλά τελευταία μέρα χάλασε η μεταγραφή μου. Όταν όμως ενδιαφέρθηκε η Τράμπζονσπορ η μεταγραφή έκλεισε μέσα σε δύο μέρες, δεν είχαμε και πολύ χρόνο γιατί ήταν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Για το πρωτάθλημα: «Θα πω ότι η Τράμπζονσπορ άξιζε μετά από κάποια χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα, για τον κόσμο της, για ό,τι έχει προσφέρει, για τον πρόεδρο που είναι στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και έχει κάνει τόσα πολλά».

Για την εξέλιξή του στην Τουρκία: «Έχω αλλάξει σε πάρα πολλά πράγματα. Έχω επιβεβαιωθεί πλέον για το τι παίκτης είμαι. Η Τράμπζονσπορ με βοήθησε να γίνω αυτό που πάντα ήθελα. Να είμαι σε μια ομάδα, να είμαι σημαντικό μέλος μιας ομάδας, σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι, αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως κι αν είναι.

Σίγουρα κάνω λάθη, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά, έχω βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

iefimerida.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael