Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αλλαγή του καιρού σήμερα από τα βορειοδυτικά -Αναλυτική πρόγνωση


Καλές καιρικές συνθήκες αναμένουμε για το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα βορειοδυτικά από τις απογευματινές ώρες και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  

Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις   φτάνοντας στο Ιόνιο τα 5 και στο Αιγαίο τα 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά τμήματα του Πελάγους και τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια  θα φτάσει στα βόρεια τους 34 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Για το νομό Αττικής αναμένουμε καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο ώρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις φτάνοντας στο Θερμαϊκό τα 3 και στο νότιο Ευβοϊκό και τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Για τον νομό Θεσσαλονίκης αναμένουμε αρχικά καλές καιρικές συνθήκες αλλά από τις απογευματινές όμως ώρες και μετά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μία πιθανότητα προς το απόγευμα να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά ορεινά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις φτάνοντας στον Θερμαϊκό τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης δεν θα ξεπεράσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.


Επιμέλεια: Βαρατάσης Χρήστος

meteo24news.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael