Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Βατσλίκ έστειλε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League! Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού (βίντεο)

Την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ξανά ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση και κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο και πάλι τα κατάφερε.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Europa League και θα μπει στην κλήρωση της Παρασκευής (26/8) -μάλιστα στο Α' γκρουπ δυναμικότητας, όπου θα μάθει τους αντιπάλους του. Όπως και με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στη γ' προκριματική φάση, έτσι και στα πλέι οφ χρειάστηκαν τα πέναλτι για να δώσουν την πρόκριση στους Πειραιώτες, όπου ξανά αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο αποτελεσματικοί.

Μεγάλο μερίδιο για την πρόκριση και στις δύο αυτές «μάχες» είχε ο Βατσλίκ, ο οποίος ήταν ο ήρωας της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν τόσο κόντρα στον Απόλλωνα όσο και απέναντι στη Σλόβαν, καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι από τα τέσσερα που εκτέλεσαν οι Κύπριοι και συνολικά τέσσερα στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς των πλέι οφ στο Καραϊσκάκη τελείωσε 1-1 στην κανονική της διάρκεια, όπως και πριν από μία εβδομάδα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και τα πάντα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Τσέχος ήταν ξανά... βράχος.

Όπως συνέβη στη ρεβάνς της Μπρατισλάβας, έτσι και το βράδυ της Πέμπτης (25/8) απέναντι στους πρωταθλητές Κύπρου, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στη «ρώσικη ρουλέτα», χωρίς να έχει πανηγυρίσει ούτε μια ευρωπαϊκή νίκη αυτό το καλοκαίρι (πέντε ισοπαλίες και μια ήττα). Βεβαίως, αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο, είναι το αποτέλεσμα.

Η ελληνική ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί… από το πουθενά (τραγικό λάθος Μαυρία) μόλις στο 2' με τον Μασούρα και ασίστ του Ρέαμπτσιουκ, έκανε σωστή διαχείριση στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό της, είχε δοκάρι και κάποιες πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Όμως, κι ενώ όλα έδειχναν ότι σχετικά άνετα θα έφτανε στο στόχο της, «πλήρωσε» στην εκπνοή το μοναδικό λάθος της άμυνάς της στο 90', όταν ο Πίττας έγκανε το 1-1. 


Europa League: Οι όμιλοι

1ος όμιλος
Άρσεναλ
Aϊντχόφεν
Μπόντογκλιμτ
Ζυρίχη

2ος όμιλος
Ντιναμό Κιέβου
Ρεν
Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ Λάρνακας

3ος όμιλος
Ρόμα
Λουντογκόρετς
Ρεάλ Μπέτις
Ελσίνκι

4ος όμιλος
Μπράγκα
Μάλμε
Ουνιόν Βερολίνου
Ουνιόν Σεν Σιλουάζ

5ος όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σερίφ Τιρασπόλ
Ομόνοια

6ος όμιλος
Λάτσιο
Φέγενορντ
Μίντιλαντ
Στουρμ Γκρατς

7ος όμιλος
Ολυμπιακός
Κάραμπαγκ
Φράιμπουργκ
Ναντ

8ος όμιλος
Ερυθρός Αστέρας
Μονακό
Φερεντσβάρος
Τραμπζονσπόρ

Europa League: Το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων

1η αγωνιστική: 8 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 15 Σεπτεμβρίου
3η αγωνιστική: 6 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 13 Οκτωβρίου
5η αγωνιστική: 27 Οκτωβρίου
6η αγωνιστική: 3 Νοεμβρίου

 

iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael