Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Conference League: Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την ανατροπή! (Απόψε - 20:30)

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας το βράδυ της Πέμπτης (28/7, 20:30) στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση (σ.σ. 2-0 το πρώτο παιχνίδι στη Βουλγαρία) και να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο, με τους Βιεϊρίνια, Λύραντζη και Μπίσεσβαρ να βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη στις λεπτομέρειες σχετικά με την τακτική προσέγγιση της ρεβάνς κόντρα στους Βούλγαρους, ενώ ξεχωριστό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρη Λύρατζη , που άφησαν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Εκτός αγώνα είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που συνεχίζει την αποκατάστασή του.
 
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι
Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Μιχάι , Βιεϊρίνια , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Μπράντον , Κούτσιας .

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael