Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Champions League & Conference League: Στη «μάχη» για την πρόκριση ο Ολυμπιακός -Εξασφαλίζει το εισιτήριο ο Άρης!

Να «γυρίσει» το χαρτί υπέρ του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα προσπαθήσει απόψε ( 22:00, Cosmote Sport 1 HD) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι Χάϊφα στη ρεβάνς του 1-1 στο Ισραήλ για τον Β' προκριματικό του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι, ουσιαστικά, απόψε το βράδυ παίζουν... την ευρωπαϊκή τους πορεία, με τη νίκη να είναι μονόδρομος απέναντι στους Ισραηλινούς ώστε να πάρουν την πρόκριση για την Γ' προκριματική φάση του Champions League, εκεί όπου θα τους περιμένει ήδη ο Απόλλων Λεμεσού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, από τη στιγμή που δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, αλλά ίσως και η διαδικασία των πέναλτι.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Μακάμπι, «πέφτει» μια διοργάνωση και συνεχίζει στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League και στο μονοπάτι των πρωταθλητών, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Άρχων της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Νταβίντ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς και τέταρτος ο επίσης Πολωνός, Τόμας Βάιτζα.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει VAR μέχρι τα πλέι-οφ. 

Σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης με σοβαρότητα και πάθος κόντρα στην Γκόμελ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη χθες για την σημερινή ρεβάνς με την Γκόμελ στις 21:00, όπου οι «κίτρινοι» κέρδισαν 5-1 στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού και καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση για την επόμενη φάση.

iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael