Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις σωματείων τα οποία στερούνται ειδικής αθλητικής αναγνώρισης...

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης «Δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις σωματείων τα οποία στερούνται ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο – παράταση της προθεσμίας εγγραφής»

Με τροπολογία που υπογράφουν 38 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητήθηκε παράταση της προθεσμίας εγγραφής των αθλητικών σωματείων στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος πολλά από αυτά να μην καταφέρουν να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις απαιτούμενες διαδικασίες. Η τροπολογία έγινε δεκτή από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 17 Αυγούστου προκειμένου τα αθλητικά σωματεία να λάβουν την ειδική αθλητική αναγνώριση και να εγγραφούν στο σχετικό ηλεκτρονικό μητρώο.

Ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά: «Με την παράταση αυτή διευκολύνονται τα αθλητικά σωματεία να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγγραφής τους στο μητρώο, χωρίς να χάνουν τη δυνατότητά να συμμετέχουν στην αγωνιστική δραστηριότητα της οικείας ένωσης ή ομοσπονδίας στην οποία είναι εγγεγραμμένα, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις παροχές της Πολιτείας. Παράλληλα, διευκολύνονται και οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας, να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες.» 

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael