Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μάχη για δεύτερη μέρα σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι και Γέρακα με πυροσβέστες και από Κοζάνη (φωτο-βίντεο)


Στάσιμη είναι η κατάσταση στην πυρκαγιά που ξεκίνησε στην Πεντέλη το απόγευμα της Τρίτης και πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις με αποτέλεσμα να καούν ιδιοκτησίες σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι και Γέρακα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Σώμα, έδιναν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες. Αυτή την στιγμή συνεχίζουν να μαίνονται μέτωπα σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι και σε κάποια σημεία στον Γέρακα, ενώ στο σημείο πνέουν θυελλώδεις άνεμοι που δυσχεραίνουν εξαιρετικά το έργο των δυνάμεων. 

Η ταχύτητα των ανέμων στην περιοχή έφτασε στις μέγιστες τιμές της να ξεπερνά κατά πολύ τα 80 χλμ την ώρα κι εξαιτίας της έντασης και της ταχύτητας των ανέμων η φωτιά καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση.

Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος κινητοποιούνται πυροσβεστικές δυνάμεις από την Δυτική Μακεδονία, οι οποίες μεταβαίνουν στην Αθήνα με λεωφορεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Συγκεκριμένα οι πυροσβέστες είναι από Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά.

 

η συνέχεια ΕΔΩ




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael