Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης: Συλλυπητήριο μήνυμα για Νικ. Παπαγεωργίου

Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια του μεγάλου Ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου. Φίλεργος και φιλομαθής, κατόρθωσε να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες της ζωής του οπλισμένος με θέληση, θάρρος και επιμονή.

Διορατικός και μεθοδικός στις επιχειρηματικές του κινήσεις κατάφερε να αναδείξει και να καθιερώσει τις εταιρείες της οικογένειάς του στην εγχώρια, την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά.

Τολμηρός, με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση έκανε μαζί με τον αδελφό του Λεωνίδα πράξη τα οράματα για προσφορά στην ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνοντας την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Γενικού νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη.

Αλλά και στη γενέτειρα Σιάτιστα ανέλαβε με δωρεές την κατασκευή και συντήρηση του Γυμνασίου και Λυκείου και την αναπαλαίωση εκκλησιών της πόλης. Με τη χορήγηση εξάλλου, υποτροφιών σε μαθητές ενδεείς, προερχόμενους από τον δήμο Βοΐου, στάθηκε δίπλα σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Όλοι θρηνούμε την απώλεια του Δωρητή και Ευεργέτη και αποχαιρετούμε με οδύνη μια σπουδαία προσωπικότητα, που με την ατέρμονη ανιδιοτελή προσφορά του συμπαραστάθηκε στον άνθρωπο και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους.

Με ανείπωτη θλίψη και απέραντη ευγνωμοσύνη ο σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης "Η Αγία Παρασκευή" εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Με βαθύτατη θλίψη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος: Παπαγιώτας Ευάγγελος

Η Γεν. Γραμματέας: Βλαχοπούλου Σοφία

Ο Αντιπρόεδρος: Αποστολόπουλος Απόστολος

Ο Ταμίας: Ζυγούρας Ανδρέας

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημ. Σχέσεων: Ζαρογιάννη Βασιλική

Ο Υπεύθυνος Χορευτικού: Κοκόλης Ανδρέας

Η Υπεύθυνη Ιματισμού & Διαχείρισης: Γκίνη Μάρθα 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael