Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στα γραφεία της ΕΠΟ η Βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου για την ομάδα ΦΣ Κοζάνης

Τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) επισκέφθηκε η Βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου, στο πλαίσιο της επικείμενης συνεδρίασης της ΕΠΟ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επικύρωσης της βαθμολογίας του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, πιθανότατα αύριο Τρίτη (19/07), μετά την απόφαση του CAS, που δικαιώνει την Κοζάνη και τη Λευκίμμη, αφού αποφάνθηκε ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα της Λευκίμμης στον αγώνα της με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, αναμένεται κατά τη γνώμη της Βουλευτού, που εξέφρασε στη διοίκηση της ΕΠΟ, να αποφασιστεί το αντίστοιχο, αρμοδίως και από το Δ.Σ. της ΕΠΟ δικαιώνοντας έτσι τη ΦΣ Κοζάνης.

Πριν την παραπάνω απόφαση της ΕΠΟ ενδεχομένως, δεν θα μπορούσε το CAS να αποφασίσει ταυτόχρονα και για όλες τις συνακόλουθες αυτοδίκαιες ενέργειες, όπως η αποκατάσταση της βαθμολογίας που έπεται, αλλά και είναι αρμόδια να αποφασίσει πλέον η ΕΠΟ.

Οι διευκρινίσεις που ζητήθηκαν απ’ το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο είναι στη σωστή κατεύθυνση και υποδηλώνουν την κοινή πεποίθηση για λύση δίκαιη και νόμιμη, αν και προκύπτουν προβληματικές καθυστερήσεις.

Η Βουλευτής δήλωσε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με εμπιστοσύνη, σεβόμενοι τις διαδικασίες και τα αρμόδια όργανα, μα πάνω απ’ όλα υπερασπιζόμαστε τη δικαιοσύνη στον αθλητισμό, όπως το οφείλουμε στο ποδόσφαιρο, στους αθλητές, στη νέα γενιά και στους φιλάθλους.


Παρασκευή Βρυζίδου
Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael