Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η γη της Σιάτιστας δέχτηκε στα σπλάχνα της τον μεγάλο Εθνικό Ευεργέτη Νικόλαο Παπαγεωργίου -Παρών στην κηδεία έδωσε ο πρωθυπουργός (φωτο-βίντεο)


Στη Σιάτιστα βρέθηκε σήμερα 18 Ιουλίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος πλαισιωμένοι από ιερείς την μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης αλλά και πλήθος πιστών που παραβρέθηκαν να τιμήσουν τον Νικόλαο Παπαγεωργίου στην τελευταία του κατοικία.

Στο ύστατο χαίρε ο αδερφός Αποστόλης τα παιδιά του Γιώργος και Μάρκος Παπαγεωργίου μετά συζύγου και των παιδιών τους.

Ο πρωθυπουργός με την σύζυγο του, Μαρέβα ήρθαν στη Σιάτιστα και τίμησαν τον μεγάλο Σιατιστινό εθνικό ευεργέτη και δωρητή, Νικόλαο Παπαγεωργίου.

Ο πρωθυπουργός στον επικήδειο αναφέρθηκε στον Νικόλαο Παπαγεωργίου στο πλούσιο έργο του αλλά και σε όσα αφήνει ως παρακαταθήκη.(βίντεο κλικ εδώ)

Επικήδειο λόγω έκφώνησαν η κ. Ζωή Παπαγεωργίου (βίντεο κλίκ εδώ), ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής ο. Αν. Δάρδας, Δρ Θεολογίας και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, Μανωλίτσας Αλ. ακολούθησαν ψηφίσματα από συλλόγους και φορείς της Σιάτιστας.(βίντεο κλίκ εδώ)


Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου, μεγάλος εθνικός ευεργέτης και από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς παράγοντες στον τομέα της γουνοποιίας, υπήρξε μαζί με τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου ήταν δωρητής του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην γενέτηρά του τη Σιάτιστα με πολλές δωρεές.

Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 16  Ιουλίου 2022 σε ηλικία 92 ετών.

Αιωνία η μνήμη του.


Δείτε το βίντεο του Siatista-Info


Δείτε πολλές φωτογραφίες:

Si;atista-Info: Η γη της Σιάτιστας δέχτηκε στα σπλάχνα της τον μεγάλο Εθνικό Ευεργέτη Νικόλαο Παπαγεωργίου (18-7-2022)



 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael