Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Μόνο επιστρέφοντας στην απλότητα της ζωής έχουμε την ευκαιρία να ανακτήσουμε τα χρόνια μας…»

Διαπιστώσεις – Πατήρ Αλέξανδρος Λογκου

Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή αν δεν έχεις τη δύναμη και τα χρήματα, ακριβά αυτοκίνητα και εξωφρενικές διακοπές. Ο άνθρωπος έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ από την ουσία της ζωής, που είναι τελικά η σωτηρία της ψυχής.

Κάποτε οι παππούδες μας γεννήθηκαν σε ένα χωριό, χωρίς ρεύμα και ασφαλτοστρωμένους δρόμους, και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους εγκατέλειψαν την πατρίδα τους μόνο για επείγοντες λόγους.

Σήμερα ταξιδεύουμε από τη μια πόλη στην άλλη κάθε μέρα. Αγοράζουμε τα εισιτήριά μας και είμαστε σε λίγες μόνο ώρες σε άλλη ήπειρο. Τρώμε όλο και λιγότερο από το φαγητό που βγάζουμε από τα χέρια μας και αναρωτιόμαστε πόσο εύκολα χάνουμε την υγεία μας όταν αφήνουμε τον εαυτό μας να τραφεί από όλα τα fast food, που δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά καταστρέφουν την αρμονία στο σώμα. Ένα εργατικό φαγητό δεν θα χάσει ποτέ τη γοητεία του, ειδικά από τη στιγμή που έβαλα μια προσευχή εκεί, αλλά και τη γεύση που έμαθα από τη μητέρα μου στο σπίτι.

Μόνο επιστρέφοντας στην απλότητα της ζωής έχουμε την ευκαιρία να ανακτήσουμε τα χρόνια μας, που μοιάζουμε να χάνουμε σε εφήμερες διασκορπίσεις.

 

ΠΗΓΗ

simeiakairwn.wordpress.com 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael