Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σαλιάρα: Μια εξωτική παραλία με καταγάλανα νερά και λευκό βότσαλο!

Στον δρόμο προς την αναπλήρωση της χαμένης σας ενέργειας, κάντε μια στάση στην παραλία Σαλιάρα της Θάσου. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό κομμάτι του νησιού και το μήκος της δεν ξεπερνά τα 60 μέτρα. Οι ντόπιοι μόνο για την ομορφιά της έχουν να πουν.
Οι ταξιδιώτες πάντα την αναζητούν και όταν την επισκέπτονται την κατατάσσουν στις πιο εξωτικές παραλίες του νησιού. Ένας παράδεισος ανοιχτός σε όλους. Είναι κάποιες βουτιές που σου καθαρίζουν την ψυχή. Μια τέτοια θα κάνετε και στη Σαλιάρα.

Τα τέσσερα χιλιόμετρα χωματόδρομου που θα διασχίσετε για να φτάσετε σε αυτή -και οδηγούν σε χώρο πάρκινγκ πριν από την παραλία- αξίζουν τον κόπο. Τα καθάρια νερά της είναι το δώρο που της χάρισε η φύση. Η λευκή άμμος και τα λεία, λευκά της βότσαλα που λάμπουν στο φως του ήλιου -και έχουν προέλευση από το λατομείο μαρμάρου που βρίσκεται στην περιοχή, γι’αυτό και λέγεται και «Μαρμαρά»- χαρίζουν ένα μοναδικό χρώμα στα νερά της.

Μεγάλοι βράχοι ορθώνονται στα αριστερά και τα δεξιά και προφυλάσσουν την παραλία και τους επισκέπτες της από τον αέρα. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με τουριστικό καραβάκι και είναι αρκετά δημοφιλής προορισμός στα σκάφη αναψυχής.

 

η συνέχεια στο travel.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael