Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης (τένις) στη Νεάπολη (Δελτίο Τύπου)

Υπεγράφη, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του κ. Στέργιου Ζήση, νομίμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ Ε.Π.Ε., σύμβαση έργου με θέμα «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ – Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης (τένις)».

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τη δημιουργία χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νεάπολη και συγκεκριμένα περιλαμβάνει την κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης (τένις) σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το γήπεδο θα κατασκευασθεί στη βόρεια πλευρά του Δημοτικού πάρκου Νεάπολης, δίπλα από το παλαιό Δημαρχείο Νεάπολης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 60.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.- Π.Δ.Μ. 2012-2018. 

Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της που συμβάλει στη δημιουργία νέων  αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο τη βελτίωση και τη σημαντική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στην πόλη της Νεάπολης και σε όλο το Δήμο.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael