Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

ΓΣΕΕ: Δίκαιος ο αγώνας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, όχι στην ποινικοποίησή του

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, η οποία εμπαίζει τους εργαζόμενους αφού παρά τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο. Φτάνει μάλιστα στο σημείο, σε μία προσπάθεια να κάμψει τον αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μήνες σε διαρκείς κινητοποιήσεις, να προσφεύγει στα δικαστήρια. 

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ δίνουν εδώ και καιρό έναν δίκαιο αγώνα, σεβόμενοι το επιβατικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των πρόσφατων Πανελληνίων Εξετάσεων δεν προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, αλλά η οργή και η αγανάκτησή τους για την κοροϊδία από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΑΣΘ καθιστά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, μονόδρομο. 

Η Συνομοσπονδία, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και καλεί τη Διοίκηση του Οργανισμού και τα Συναρμόδια Υπουργεία, να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης, σέβονται το επιβατικό κοινό της πόλης, αλλά ζητούν και διεκδικούν και εκείνοι, από Διοίκηση και Κυβέρνηση, το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

 

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael