Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απώλειες 1,5% για το πετρέλαιο μετά το μίνι άλμα - Ελαφρώς ανοδικά το φυσικό αέριο

Έχασαν το ανοδικό τους μομέντουμ οι τιμές του πετρελαίου, ο οποίες αφότου πρόσθεσαν χτες περισσότερα από 5 δολάρια σήμερα έχουν επανέλθει σε αρνητικό έδαφος, καθώς οι φόβοι για επερχόμενη ύφεση υποσκελίζουν τις ανησυχίες για την περιορισμένη προσφορά.

Ειδικότερα, ο πετρέλαιο Brent Σεπτεμβρίου κινείται με απώλειες 1,4% και διαπραγματεύεται στα 104,7 δολάρια το βαρέλι, έχοντας υποχωρήσει κατά 1,44 δολάρια.

Παρομοίως, το αμερικανικό WTI βλέπει το δικό του παραδόσεως Αυγούστου, που λήγει την Τετάρτη, να σημειώνει απώλειες 1,6% και βρίσκεται στα 100,9 δολάρια το βαρέλι, έχοντας χάσει σήμερα 1,59 δολάρια.

Μετά από καιρό οι τιμές του αργού χτες ακολούθησαν έντονα ανοδική πορεία, καθώς η πτώση του δολαρίου σε συνδυασμό με την επίκληση από την Gazprom "ανωτέρας βίας" που την αναγκάζει να παραδίδει μειωμένους όγκους φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ενεργοποίησαν τους αγοραστές.

Ωστόσο, οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις που θα έχει στις οικονομίες η επιθετική σύσφιξη νομισματικής πολιτικής των κεντρικών τραπεζών παγκοσμίως, έκαναν σήμερα την επανεμφάνισή τους, πιέζοντας εκ νέου τις τιμές. 

 

Η συνέχεια στο capital.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael