Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απώλειες για το πετρέλαιο αλλά παρέμεινε πάνω από τα $100 το βαρέλι

Με απώλειες έκλεισαν οι τιμές πετρελαίου την Τρίτη, μετά το χθεσινό "άλμα" άνω του 5%, καθώς οι φόβοι για επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης υπερίσχυσαν των ανησυχιών για τις στενές προμήθειες αργού.

Ειδικότερα, το αμερικανικό αργό τύπου WTI παράδοσης Αυγούστου υποχώρησε κατά 96 cents ή 1% και έκλεισε στα 101,64 δολάρια το βαρέλι. Παράλληλα, το Brent παράδοσης Σεπτεμβρίου έχασε 94 cents ή 0,9% και έκλεισε στα 105,35 δολάρια.

Το πετρέλαιο σημείωσε ισχυρή άνοδο χθες τη Δευτέρα, εν μέρει λόγω των ενδείξεων ότι η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στη Σαουδική Αραβία δεν κατάφερε να επιφέρει κάποια πρόοδο όσον αφορά την αύξηση της παραγωγής πετρελαίου.

Πολλοί αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας δήλωσαν όμως ουσιαστικά ότι η επίσκεψη του Μπάιντεν στη χώρα την περασμένη εβδομάδα "δεν είχε καμία επίπτωση στα μελλοντικά σχέδια παραγωγής και ότι η προσφορά και η ζήτηση ή η "λογική της αγοράς" θα υπαγορεύσουν τις μελλοντικές αποφάσεις για την παραγωγή", ανέφεραν οι αναλυτές της Sevens Report Research. "Αυτό μείωσε τις ελπίδες ότι ορισμένα μέλη του OPEC θα αυξήσουν την παραγωγή για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της αγοράς και ώστε να μειωθούν οι τιμές στην αντλία". 

 

η συνέχεια ΕΔΩ 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael