Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Πάνω από τα 100 δολάρια έκλεισε ξανά το αργό!


Ισχυρή άνοδο παρουσίασαν οι τιμές του πετρελαίου, κλείνοντας ξανά πάνω από τα 100 δολ. εδώ και μία εβδομάδα, καθώς οι εντεινόμενες ανησυχίες για τις ροές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη μετά την επίκληση "ανωτέρας βίας" από την Gazprom και η υποχώρηση της αξίας του δολαρίου αντισταθμίζουν τους φόβους για τη ζήτηση του αργού λόγω επικείμενης ύφεσης και των lockdown στην Κίνα.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο παραδόσεως Σεπτεμβρίου του Brent πραγματοποίησε άλμα 5,11% και διαπραγματεύεται στα 106 δολάρια το βαρέλι.

Παρομοίως, το αμερικανικό πετρέλαιο WTI Αυγούστου κατέγραψε άνοδο 5,1% κινούμενο στα 102,6 δολάρια το βαρέλι.

Και τα δύο έκλεισαν πάνω από τα 100 δολ.  για πρώτη φορά εδώ και μία εβδομάδα.

Από την πλευρά του το φυσικό αέριο παράδοσης Αυγούστου παρουσίασε κέρδη 6,6% στα 7,479 δολάρια ανά βρετανική θερμική μονάδα, το υψηλότερο κλείσιμο από τις 13 Ιουνίου.

Οι τιμές του αργού κινούνται χαμηλότερα από τα μέσα Ιουνίου, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για πιθανή ύφεση που θα μείωνε τη ζήτηση. Η απότομη υποχώρηση οδήγησε τόσο το WTI όσο και το Brent να βυθιστούν κάτω από το όριο των 100 δολαρίων το βαρέλι, με τον δείκτη αναφοράς των ΗΠΑ κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα να διαγράφει προσωρινά τα κέρδη που προέκυψαν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

 

η συνέχεια ΕΔΩ

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael