Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Tελικά οι μάσκεs ήταν ένα μεγάλo λάθoς - Μελέτη επιβεβαιώνει ότι πρoκάλεσαν 1,5 φορά περισσότερoυς θανάτoυς από cοvid 19

Οι μάσκες τελικά, όπως δείχνουν οι μελέτες προκαλούν έως και 1,5 φορές περισσότερους θανάτους… από Covid 19

Νέα μελέτη επιβεβαιώνει οι μάσκες προκάλεσαν περισσότερους θανάτους από covid 19 καταρρίπτοντας το επιχείρημα ότι προστατεύουν από τον κορωνοιό.
Η μελέτη είναι συντριπτική και έρχεται να αποδείξει ότι η υποχρεωτικότητα στις μάσκες προσώπου ήταν επιζήμιες.

Μια νέα μελέτη - βόμβα σε ιατρικό περιοδικό που συγκρίνει τα ποσοστά θνησιμότητας από τον Covid-19 στις κομητείες του Κάνσας κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας συμπεραίνει ότι οι εντολές μάσκας θα μπορούσαν να σχετίζονται με υψηλότερα ποσοστά θανάτων.
Η μελέτη παρατήρησης με τίτλο «το φαινόμενο Foegen: Ένας μηχανισμός με τον οποίο οι μάσκες προσώπου συμβάλλουν στο ποσοστό θνησιμότητας κρουσμάτων COVID-19» – δημοσιεύτηκε στο Medicine τον Φεβρουάριο του 2022, με συγγραφέα τον Γερμανό γιατρό Zacharias Fögen.

Η μελέτη ανέλυσε «αν η υποχρεωτική χρήση μάσκας επηρέασε το ποσοστό θνησιμότητας στο Κάνσας» κατά τη χρονική περίοδο από την 1η Αυγούστου 2020 έως τις 15 Οκτωβρίου.
Το Κάνσας χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση, επειδή η πολιτεία επέτρεψε σε καθεμία από τις 105 κομητείες της να αποφασίσουν εάν θα εφαρμόσουν ή όχι εντολές για μάσκα, με 81 κομητείες να αποφασίζουν κατά της υποχρεωτικότητας των μασκών.

Οι μάσκες δεν μείωσαν τους θανάτους από covid 19

«Το πιο σημαντικό εύρημα...

 

η συνέχεια στο bankingnews.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael