Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου στη Γαλατινή (Δελτίο Τύπου)

«ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΝΗ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.600.000 ΕΥΡΩ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟЇΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΑΣΚΙΟ».

Αντισταθμιστικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 2.000.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Βοΐου από την κατασκευή δύο αιολικών σταθμών στο Άσκιο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γαλατινή, παρουσιάστηκε από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή και εγκρίθηκε η συμφωνία που επετεύχθη αφενός με την εταιρία «Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ» που κατασκευάζει δύο αιολικούς σταθμούς στο Άσκιο και αφετέρου με την εταιρεία διανομής φυσικού αερίου «HENGAS A.E.» που προβλέπει την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου ως αντισταθμιστικό έργο στη Γαλατινή συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ.

Επίσης από τη συμφωνία του Δήμου με την «Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ» προβλέπεται η κατασκευή των παρακάτω αντισταθμιστικών έργων στην Εράτυρα εκτιμώμενου προϋπολογισμού 450.000 ευρώ:

1. Η κατασκευή δικτύου πλήρωσης της δεξαμενής του αρδευτικού της Εράτυρας από την υπερχείλιση της δεξαμενής ύδρευσης του οικισμού σύμφωνα με μελέτη που θα συνταχθεί από το Δήμο Βοΐου.

2. Κατασκευή οδού πρόσβασης στον Προφήτη Ηλία.

3. Ανάπλαση πάρκου αναψυχής στη θέση «Άγιος Χριστόφορος».

Διεκδικώντας, έχοντας όραμα και επιμονή σχεδιάζουμε το μέλλον της περιοχής με ήθος και ύφος κατά την ενάσκηση των καθηκόντων που μας έχουν αναθέσει οι πολίτες του Βοΐου.
https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael