Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Νέος εφημέριος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Ράνιος (βίντεο)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος διόρισε σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, νέο εφημέριο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, τον Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Ράνιο.

Άργος Ορεστικό: Τους ενορίτες του Αγίου Νεκταρίου αποχαιρέτησε ο Αρχιμ. π.Γεώργιος Ράνιος
Βαθύτατα συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γέωργιος Ράνιος, αποχαιρέτησε χθες Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, τους ενορίτες του από την Ενορία Αγίου Νεκταρίου, όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο πατέρας Γεώργιος, αποχαιρέτησε τους ενορίτες, γιατί τόσο με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ Καλλινίκου, όσο και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Αθανασίου, μετατίθεται στην γειτονική Ιερά Μητρόπολη.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Πατέρας Γεώργιος, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο του Αγίου Νεκταρίου και του Άργους Ορεστικού. Επίσης ολόκαρδες ευχαριστίες απηύθυνε και προς τον συνεφημέριο του και προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πατέρα Πασχάλη Μουτζίκη, για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια στην ενορία. Ακόμα ζήτησε συγγνώμη αν κάποιον έχει στεναχωρήσει όλο αυτόν τον καιρό και έδωσε πλούσιες ευχές για το νέο έτος!

Συγκινημένος και ο Πατέρας Πασχάλης, ευχαρίστησε τον Πατέρα Γεώργιο για την άψογη συνεργασία που είχαν. Ακόμα ο πατέρας Πασχάλης ανέφερε πως η ενορία του Αγίου Νεκταρίου θα προσφέρει ένα δώρο στον Πατέρα Γεώργιο, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να έχει στα χέρια του κατά την χθεσινή ημέρα, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος, από της ανακοινώσεως της μεταθέσεως του στην γειτονική Ιερά Μητρόπολη, κάτι όμως που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ακόμα ο Πατέρας Πασχάλης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του στον Πατέρα Γεώργιο, του ζήτησε όποτε μπορεί και το επιθυμεί να επισκέπτεται τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Με πολύ συγκίνηση και πολλές ευχές τέλος, αποχαιρέτησαν τον Πατέρα Γεώργιο και ο κόσμος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου, ευχαριστώντας τον για όσα τους προσέφερε τα χρόνια της διακονίας του στο Ναό.

agiosdimitriossiatistas.gr
 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael