Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προσοχή! Μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Ηγουμενίτσα έως Σιάτιστα μέχρι τον Σεπτέμβριο

ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 30.05.2022 έως και 30.09.2022, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Ηγουμενίτσας έως και Α/Κ Σιάτιστας θα πραγματοποιούνται διελεύσεις με βραδυπορία φάλαγγας υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών.

Σύμφωνα με τις ειλημμένες αποφάσεις ρύθμισης της κυκλοφορίας από τις εμπλεκόμενες κατά γεωγραφική αρμοδιότητα Αστυνομικές Διευθύνσεις, οι διελεύσεις με βραδυπορία θα πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με εκκίνηση από το Λιμάνι Ηγουμενίτσας και με τη συνοδεία αστυνομικών οχημάτων. Οι υπόψη διελεύσεις ξεκινούν κατά τις πρωινές ώρες.

Η εφαρμογή της βραδυπορίας γίνεται κυρίως στα τμήματα των σηράγγων και μπορεί να περιορίσει την ταχύτητα της κυκλοφορίας των οχημάτων που ακολουθούν τη φάλαγγα υπερμεγεθών οχημάτων χωρίς όμως αυτή να διακοπεί. Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός τους με βάση τις επικρατούσες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Εγνατίας Οδού 1077.

 

efkozani.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael