Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Μου πήραν όλα τα λεφτά» – Καταγγελία περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης (ηχητικό)

 

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε όπως κατήγγειλε στη σημερινή εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» και στον Γρηγόρη Σερέτη ακροάτρια του Focus FM 103,6. Όπως είπε επιτήδειοι κατάφεραν να αρπάξουν από Τραπεζικό της λογαριασμό 15.000 ευρώ.

“Προσπάθησα να κάνω μια συναλλαγή ηλεκτρονικά από το τάμπλετ μου και μπήκα στον κλέφτη. Αντί να μπω στο σωστό, μπήκα στο ψεύτικο και από κει μου πήραν 15.000 ευρώ.
Δεν μ΄ άφηνε να μπω μέσα στο σύστημα, και μου έλεγε ξαναπροσπάθησε, ξαναπροσπάθησε. Στις προσπάθειες μου να ξαναμπώ δεν πήγαινε καν το μυαλό μου ότι είναι κάτι ψεύτικο, ή χάκερ.
Στις προσπάθειές μου να ξαναμπώ, μου έρχονταν συνέχεια κωδικοί. PIN.
Βάζοντας το PIN, οι κλέφτες, να το πω έτσι, έκαναν κινήσεις, μου άλλαξαν το πιστωτικό όριο, μου πήραν τα χρήματα από μέσα, και εγω προσπαθούσα ακόμα να μπω. Βέβαια το δικό μου το λάθος είναι ότι δεν διάβαζα τα μηνύματα και εστίαζα μόνο στα κόκκινα γράμματα που σου έλεγαν ξαναπροσπάθησε.
Όταν είδα ότι δεν μπορούσα να μπω, έκλεισα, λέω δεν θα κάνω τώρα τη συναλλαγή, το άφησα, και το απόγευμα, όταν γύρισα στο σπίτι, μπήκα στο email με το κινητό και βλέπω «επιτυχή προσπάθειά σας» με 15.000 ευρώ. Από κει και πέρα μπαίνω ξανά στον λογαριασμό, βλέπω ότι λείπουν αυτά τα χρήματα, επικοινωνώ με την τράπεζα, επικοινωνώ με την αστυνομία, έκανα αυτό που μου είπαν, αλλά το ζητούμενο είναι ότι αγωνιώ, γιατί είναι κόποι μιας ζωής”.

Ακούστε εδώ τη συγκλονιστική καταγγελία:


focusfm.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael