Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος στη Γ. Περ. Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας (φωτο)

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Υπουργός τέλεσε τα εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού Κοζάνης

Στα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και οι Δήμαρχοι Βελβεντού, Σερβίων και Βοΐου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022 το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του τέλεσε τα εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού Κοζάνης.

Ο κ. Υπουργός είχε σήμερα το πρωί προγραμματισμένη συνάντηση, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη, το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά Νέστορα και τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. 

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών, καθώς και για θέματα που απασχολούν

την καθημερινότητα των πολιτών, δίνοντας οδηγίες για τη βέλτιστη διαχείριση και επίλυση των θεμάτων αυτών, με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο λειτουργίας και ανταπόκρισης των αστυνομικών στα καθήκοντά τους. 

Στη συνέχεια, τις μεσημβρινές ώρες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού Κοζάνης, παρουσία του κ. Υπουργού και χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου.

Ακολούθως, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, με ένα σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τον κ. Υπουργό και τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, στα εγκαίνια της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας.

Χαιρετισμούς, απηύθυναν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχαήλ Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, οι Βουλευτές Π.Ε. Κοζάνης κα. Παρασκευή Βρυζίδου και κ. Γεώργιος Αμανατίδης, καθώς και ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Εμμανουήλ Στεργίου. 

Επίσης παρευρέθηκαν, η Βουλευτής Π.Ε. Λάρισας κα. Στέλλα Μπίζιου, ο Βουλευτής Π.Ε. Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θωμάς Νέστορας, ο Διοικητής της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Ελευθέριος Πινάκης, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας, ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βελβεντού κ. Γεώργιος Αχίλλας και κ. Δημήτριος Εμμανουήλ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού κα. Βάια Μαλλού, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βελβεντού κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικόλαος 

Τέτος, κα. Ρίτσα Θεοχαροπούλου και κ. Ζήνων Ζορζοβίλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων αστυνομικού προσωπικού, καθώς και πολίτες της περιοχής.

Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και τον Δήμαρχο Βελβεντού στον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εκφράζοντας την ευχαριστία τους, για την παρουσία του στα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού.

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael