Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το χωριό με το πράσινο και τα κρυστάλλινα νερά που μοιάζει με ζωγραφιά

Η Κεφαλονιά διαθέτει πανέμορφες παραλίες αλλά και δραστηριότητες για κάθε τύπο ταξιδιώτη

Ένα από τα πιο γραφικά χωριά στην Ελλάδα, που προκαλούν τον θαυμασμό του επισκέπτη, είναι η Άσσος στην Κεφαλονιά.

Ένα χωριό μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και κρυστάλλινα νερά, που μοιάζει κυριολεκτικά με πίνακα ζωγραφικής. Είναι φημισμένο και όχι άδικα, όχι μόνο στο Ιόνιο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου τυχαία το καμάρι του νησιού αφού χωρίς υπερβολή μοιάζει με σκηνικό από ταινία. Η Άσσος πέρα από την ομορφιά της, προσφέρει επίσης πληθώρα επιλογών, όσον αφορά τα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης. Το χωριό αυτό είναι χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την ομώνυμη χερσόνησο. Κυπαρίσσια και πεύκα κυριαρχούν σε αυτό το παραθαλάσσιο και γραφικό χωριό με τα κρυστάλλινα νερά στη θάλασσα.

Το χωριό βρίσκεται περίπου 30 χλμ. από το Αργοστόλι. Πολύ κοντά επίσης είναι η πολύ διάσημη παραλία του Μύρτου. Μπορείς φυσικά να κάνεις το μπάνιο σου στην παραλία της Άσσου και να μην απομακρυνθείς, καθώς το χωριό στα προσφέρει όλα, από φαγητό, ψυχαγωγία και ανάπαυση. Εκτός από τις τρεις όμορφες παραλίες κοντά στο χωριό, υπάρχει και μία ερημική παραλία, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα exploringgreece.tv..

Διακοπές στην Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι ένα νησί που κλέβει την καρδιά πολλών επισκεπτών, που επιστρέφουν ξανά και ξανά για διακοπές. Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές, ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιώτη, Ξεχωριστό κομμάτι είναι οι παραλίες του νησιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Φτέρη που επισκέπτονται μόνο λίγοι και μοιάζει με παράδεισο. Υπάρχει μεταξύ άλλων και μια αμμουδιά, που μοιάζει βγαλμένη από εξωτικό τοπίο στην Καραϊβική. Στην Κεφαλονιά ξεχωρίζει, επίσης, και η απόκοσμη παραλία Ξι. Εικόνες που σίγουρα δε θα αντικρίσεις αλλού.

Εκτός όμως από τις παραλίες, η Κεφαλονιά κρύβει κι άλλες εκπλήξεις με πιο γνωστή το σπήλαιο της Μελισσάνης. Καθηλωτική ομορφιά σε μια από τις πιο ξεχωριστές γωνιές της Κεφαλονιάς.

 

news.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael