Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Απόδραση» σε παραλία της Εύβοιας με κρυστάλλινα νερά και χωρίς πολυκοσμία (εικόνες)

Μπορείς να απολαύσεις ένα ξέγνοιαστο και χαλαρό Σαββατοκύριακο

Δεκάδες παραλίες διαθέτει η Εύβοια και μπορείς να... γευτείς τη θάλασσα και τον ήλιο. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο κοντά, μπορούν να σου προσφέρουν οργανωμένες υποδομές, σκιά, ρηχά νερά και ό,τι άλλο θες εσύ και η παρέα σου. Και ενώ κάποιες προσφέρονται για διασκέδαση με beach bar αλλά και νέες γνωριμίες λόγω κόσμου, υπάρχουν και κάποιες που θα σε ξαφνιάσουν από το γεγονός ότι ενώ είναι πανέμορφες, δεν έχουν ποτέ πολύ κόσμο. Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολη πρόσβαση. Μια τέτοια παραλία στην Εύβοια που διαθέτει κρυστάλλινα νερά και άμμο και δε θα βρεις ποτέ πολύ κόσμο είναι ο Άγιος Δημήτριος. Μια εκπληκτική παραλία που λόγω της ιδιαίτερης πρόσβασής της, σου προσφέρει ταυτόχρονα την όποια απομόνωση μπορεί να θες.

Κρυστάλλινα νερά και δε θα βρεις ποτέ πολύ κόσμο

Ο Άγιος Δημήτριος είναι σίγουρα μια ξεχωριστή παραλία της Εύβοιας που σου προσφέρει την ηρεμία που μπορεί να χρειάζεσαι το σαββατοκύριακο για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Βρίσκεται στην νότια Εύβοια και ουσιαστικά κοντά στην Κάρυστο. Αυτό που την κάνει να μην έχει πολύ κόσμο είναι το γεγονός ότι δεν έχει πολύ εύκολη πρόσβαση. Μπορείς να βρεις στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκεται. Ουσιαστικά είναι πριν από την παραλία των Καλλιανών, που καταλήγει στο φαράγγι του Δημοσάρι.

Παλιότερα η πρόσβαση ήταν ακόμη πιο δύσκολη ενώ τώρα ο χωματόδρομος που θα συναντήσεις μέχρι να φτάσεις εκεί είναι πιο βατός. Από τη διαδρομή θα σε αποζημιώσει αυτό που θα αντικρίσεις με τα κρυστάλλινα νερά και τα χρώματα της περιοχής. Η παραλία βρίσκεται στο τέλος του φαραγγιού ενώ στο σημείο υπάρχει και μια λίμνη. Γενικότερα πρόκειται για ένα σκηνικό που δεν το συναντάς συχνά και αυτό το κάνει ακόμη πιο όμορφο. Φυσικά εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία αλλά μπορεί να δεις ανθρώπους που έχουν στήσει τις σκηνές τους εκεί. Είναι σίγουρα ότι κοιμούνται και ξυπνούν με τον πιο όμορφο ήχο, αυτόν της θάλασσας, περιγράφεται στο exploringgreece.tv.

Ιδανική απόδραση και για Σαββατοκύριακο

Η Εύβοια είναι ο προορισμός που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ το καλοκαίρι. Οι επιλογές δεκάδες και οι παραλίες έτοιμες να σε υποδεχτούν για να περάσεις όμορφα όσες μέρες κι αν βρεθείς εκεί. Και φυσικά δεν γίνεται να μην επισκεφθείς την παραλία στην Εύβοια που αλλάζει όψη αλλά και την απομονωμένη παραλία που μοιάζει με όαση. Το ταξίδι στην Εύβοια, πάντως μπορεί να σου προσφέρει ένα σαββατοκύριακο που έχει απ’ όλα και εκτός από παραλίες, θα συναντήσεις και ιδιαίτερα αξιοθέατα. Γνώριζες, για παράδειγμα, για τα ορυχεία  που σήμερα είναι αλπικές λίμνες; Έχει πολλά μέρη και είναι δίπλα στην Αττική, άρα η πρόσβαση από την πρωτεύουσα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη.

 

news.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael