Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Με τον προπονητή των επιτυχιών και στην Γ' Εθνική ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! (φωτο)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζήση Τζιλίνη, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα μας την νέα σεζόν στα παρκέ της Γ' Εθνικής. Ο έμπειρος κόουτς ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα μας στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ' Εθνική και πλέον και επίσημα παραμένει στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας για το ταξίδι στην Γ' Εθνική. 

Ο Ζήσης Τζιλίνης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και στην τουλάχιστον 20ετή πορία του στον χώρο έχει κοουτσάρει με επιτυχία ομάδες επί σειρά ετών στα παρκέ της Β' και της Γ' Εθνικής. 

Παράλληλα, η ομάδα μας ανακοινώνει πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την νέα σεζόν και πλέον άπαντες στον σύλλογο μαζί με τον κόουτς Τζιλίνη έχουν ξεκινήσει το «χτίσιμο» του ρόστερ για την νέα σεζόν.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται στον κόουτς Τζιλίνη καλή σεζόν, με υγεία και επίτευξη κάθε προσωπικού και ομαδικού στόχου!


*Φωτογραφία με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Λάζαρο Ψωμιάδη.

 

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- Καστοριάς





https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael