Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καλλωπισμός και φύτευση λουλουδιών στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας (φωτο)

Σε μια ακόμη εθελοντική δράση προχώρησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Το κέρασμα της ευεργέτιδας κας Ναούμας Ταχμιντζή από τα «Χελιδονίσματα» επέλεξαν να το μετατρέψουν σε μια δράση καλλωπισμού του τόπου μας. Κάπως έτσι, βρέθηκαν χθες στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου. Με μεράκι, καλή διάθεση, και εργατικότητα οι μικροί κηπουροί έδωσαν το δικό τους χρώμα, φυτεύοντας περίπου 50 λουλούδια, τα οποία προμηθευτήκαμε από διάφορα καταστήματα της πόλης μας. Μέσα στον ήλιο, τα παιδιά πάλεψαν με το σκληρό χώμα, έδωσαν μαθήματα αγάπης, προσφοράς, ομαδικότητας και βάζοντας το καθένα τις δικές του δυνάμεις, μας έδωσαν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ την ευεργέτιδα κα Ναούμα Ταχμιντζή.

Στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε συνοδοιπόρους μέλη της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας, την κα Μαλαματή Μούρτου, την κα Αικατερίνη Γκούντρα και τον κ. Ζήση Ηλία, πατέρα μαθητή μας. Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί η βοήθεια τους, μέσα από την πολυετή εμπειρία τους σε τέτοιου είδους δράσεις, ήταν πολύτιμη. Χαιρόμαστε που οι μαθητές μας έρχονται σε επαφή και γνωρίζουν από κοντά την απλότητα ανθρώπων που στέκονται για το κοινό καλό. Ευχαριστίες και στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Ελένη Κακάλη, για την καθοδήγησή της.

Επιπλέον, ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Βοΐου, κ. Γιώργο Μαγιάγκα, για την υπόδειξη του σημείου καθώς και τον υπάλληλο του Δήμου, κ. Πέτρο Παύλου, όπου ακούραστος, δάμασε το χώμα για χάρη της δράσης των παιδιών.

Η βοήθεια των γονέων για άλλη μια φορά είναι άκρως συγκινητική. Από την προμήθεια των λουλουδιών, στο σκάλισμα, στην καθοδήγηση των παιδιών και στο τελικό καθάρισμα. Τι πιο όμορφο… να βλέπουν οι μαθητές τους γονείς τους να συμμετέχουν σε δράσεις του σχολείου. Ευχαριστούμε πολύ!

Μια βιωματική δράση εθελοντικής φύτευσης λουλουδιών με πρωταγωνιστές παιδιά 7 ετών. Η αγάπη για τον τόπο καλλιεργείται και πρώτα μας το διδάσκουν κάθε φορά τα ίδια τα παιδιά!

 

Μιχάλης Δούβλος - Εκπαιδευτικός

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael