Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τραγικός θάνατος για υπάλληλο κάβας την ώρα που ξεφόρτωνε ποτά - 3 νεκροί σε τροχαίο στην Καβάλα (φωτο)

«Δεν καταλάβαμε πώς έχασε τον έλεγχο το αυτοκίνητο», λέει  στο protothema.gr κάτοικος του χωριού - «Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και κυριολεκτικά πήρε παραμάζωμα τον άτυχο άντρα», υποστηρίζει η αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου - Νεκρός υπάλληλος που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του - Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στον Γαληψό Καβάλας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στον κεντρικό δρόμο του χωριού με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρία άτομα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος του χωριού, δυο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, έχασαν τον έλεγχο και συγκρούστηκαν με σταθμευμένο φορτηγάκι το οποίο εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε ο οδηγός του:

«Γινόταν καταδίωξη απλά δεν καταλάβαμε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το επιβατικό όχημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο φορτηγό. Αυτό που είδα ήταν τρομερό σηκώθηκε το φορτηγό με τα ποτά στον αέρα και από κάτω εγκλωβίστηκε το όχημα. Από το επιβατικό οδηγός και συνοδηγός σκοτώθηκαν. Όπως είδα ήταν αλλοδαποί και οι δυο νέοι σχετικά σε ηλικία. Το κακό για μας είναι ότι σκοτώθηκε ένας δικός μας άνθρωπος από το χωριό Ορφάνι που ξεφόρτωνε εκείνη την ώρα τα ποτά στο καφενείο».

 

η συνέχεια στο protothema.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael