Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Με ανατροπή η Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης σήκωσε το κύπελλο! (φωτο-βίντεο)

Αν και με 10 παίκτες οι Κοζανίτες στον τελικό της Κ15 εφτάψυχοι «γύρισαν» το παιχνίδι ενώ έχανα με 0-1 στο Α ημίχρονο

Ο Ντεντόπουλος μόλις στο μόλις στο 10’λεπτόμε απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Πατρινών  Πάζη , κατάφερε να ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το 0-1 από τον Ντεντόπουλο

Οι πανηγυρισμοί των Πατρινών

Αυτό ήταν και το σκορ του Α ημιχρόνου.

Η επανάληψη έκρυβε όμως την μεγάλη ανατροπή και μάλιστα στα πρώτα 10’  λεπτά του Β ημιχρόνου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλμυρού τα είδαν ΟΛΑ….!

Στο 49’  ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Αδαμόπουλο της Κοζάνης δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα για 40 ‘ λεπτά στους Πατρινούς.

Αυτό όμως το πλήγμα δεν πτόησε τους εφτάψυχους Κοζανίτες που αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν τα πάνω –κάτω!

Στο 51’ λεπτό ο Κάτανας και στο 55’ λεπτό ο Τσιόκανος έκαναν την μεγάλη ανατροπή  «γυρνώντας» τούμπα το παιχνίδι και δίνοντας προβάδισμα στους Κοζανίτες των Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέκουρα, που είδαν τους παίκτες τους να εκτελούν κατά γράμμα όλα όσα ζήτησαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου!

Στο τέλος "ξυρίζουν" τον γαμπρό ...

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες και ιδανικές καιρικές συνθήκες , στο 77' λεπτό διεκόπη για 5 περίπου λεπτά λόγω της βροχής που ξέσπασε και έντονών καιρικών φαινομένων.

Διαιτητής ο Γιώργος Τασιόπουλος από την ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τους Σταμάτη Σφυρή-Κωνσταντίνο Αγγελόπουλος από την ίδια Ενωση.

Κοζάνη: Παζής, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης, Τσαραμανίδης (28΄ Ανδρεόπουλος), Καραφουλίδης (78΄ Σαββίδης), Κωτίδης, Καλατσάνας (32΄ Τσιόκανος), Κάτανας (66΄ Ζάρζος).

Αχαΐα: Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (60΄ Διαμαντόπουλος), Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Βαγενάς, Πιρλής, Βερβήτας (59΄ Σπανός), Τσερικλός (75΄ Κανελλόπουλος), Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (60΄ Μαντάς), Φλωράτος (40΄ Μυλωνάς).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκανε ο Άγγελος Δανιήλ, προέδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο.

 

ΠΗΓΗ pamebala.gr

Βίντεο Αθλητική Ανασκόπηση

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael