Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στα ύψη το πετρέλαιο - Τα 122 δολάρια έφτασε το brent - Εφιαλτικές προβλέψεις ακόμα και για 150 δολάρια το βαρέλι

Ανοδικά εξακολουθούν να κινούνται οι τιμές στα συμβόλαια του αργού, με το ευρωπαϊκό brent να φτάνει στα 122,1 δολάρια το βαρέλι με αύξηση 1,24% και το WTI στα 121 δολάρια με 1,36%.

Δεν δείχνουν σημάδια αποκλιμάκωσης οι τιμές του πετρελαίου, ενώ αυτή την ώρα σημειώνουν νέα μικρή αύξηση. Το brent εμπορεύεται στα 121 δολάρια το βαρέλι με 0,37% αύξηση, ενώ το αμερικανικό WTI με 0,58% ανεβαίνει πλέον στα 120 δολάρια.

Νωρίτερα το energypress έγραψε:

Οι τιμές του πετρελαίου κινούνται υψηλότερα την Τετάρτη, καθώς αναμένεται έκθεση για χαμηλά αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου, ενώ παραμένουν οι προσδοκίες για σταθερή ζήτηση καυσίμων κατά την επερχόμενη περίοδο.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού Brent αυξήθηκαν κατά 0,3% στα 120,9 δολάρια το βαρέλι στις 8:15, αφού έκλεισαν την Τρίτη στο υψηλότερο επίπεδο από τις 31 Μαΐου.

Το αμερικανικό αργό West Texas Intermediate διαμορφωνόταν στα 119,9 δολάρια το βαρέλι, με άνοδο 0,39%, αφού έφτασε στην προηγούμενη συνεδρίαση στην υψηλότερη τιμή από τις 8 Μαρτίου.

Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters αναμένουν ότι τα στοιχεία για την περασμένη εβδομάδα θα δείξουν νέα μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού, αν και τα αποθέματα βενζίνης και άλλων προϊόντων πετρελαίου θα μπορούσαν να κινηθούν υψηλότερα.

Ωστόσο, τα στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου έδειξαν ότι τα αποθέματα αργού και πετρελαιοειδών στις ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η EIA αναμένεται να ανακοινώσει τα επίπεδα των αποθεμάτων της περασμένης εβδομάδας την Τετάρτη.

Επιπλέον ο διευθύνων σύμβουλος της παγκόσμιας εταιρείας εμπορίας Trafigura δήλωσε, ότι οι τιμές του πετρελαίου θα μπορούσαν σύντομα να φτάσουν τα 150 δολάρια το βαρέλι και να ανέβουν υψηλότερα φέτος, με πιθανή την καταστροφή της ζήτησης μέχρι το τέλος του έτους.

 

energypress.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael