Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κάλεσμα της ΕΙΝΔΥΜ Παρασκευή 10/6 στο Γ.Ν. Γρεβενών ενάντια στην τραγική υποστελέχωση του Νοσοκομείου

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στη συγκέντρωση των υγειονομικών την Παρασκευή 10/6 στις 12.00 μ.μ. στην πύλη του Γ.Ν. Γρεβενών ενάντια στην τραγική υποστελέχωση του Νοσοκομείου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η απόφαση της Συνέλευσης Ιατρών Γ.Ν. Γρεβενών «Το ΓΝ Γρεβενών είναι ένα νοσοκομείο που εφημερεύει καθημερινά, 7 ημέρες τη βδομάδα, για να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων και η έλλειψη σε βασικές ειδικότητες υποσκάπτει και υπονομεύει την περίθαλψη του λαού του νομού Γρεβενών. Ενδεικτικά αναισθησιολογικό και παθολογικό τμήμα στελεχώνονται από 2 και 3 γιατρούς αντίστοιχα, και αναμένεται άμεσα αποψίλωση του μικροβιολογικού-αιμοδοσίας λόγω μετακινήσεων-αποχωρήσεων ιατρών. Αυτό έχει σαν συνέπεια να υπάρχουν πλέον μέρες, περισσότερες από 10 το μήνα, που δε θα υπάρχει ιατρός σε 4 βασικά τμήματα (Αναισθησιολογικό, Παθολογικό, Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό-Αιμοδοσία). Το γεγονός αυτό καθιστά προβληματική και ελλειμματική τόσο την τακτική λειτουργία, όσο και την εφημερία επικίνδυνη, αλλά και την αντιμετώπιση σοβαρών και επειγόντων περιστατικών αδύνατη».

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα της κινητοποίησης για κάλυψη όλων των κενών θέσεων, για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για αυξήσεις στους μισθούς.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/06 ΣΤΙΣ 12 μ.μ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael