Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πλέι οφ - Super League: Παναθηναϊκός με άρωμα Ευρώπης... Σπουδαίο διπλό του Άρη στην Τούμπα! (βίντεο)

Ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς επιβλήθηκε την Τετάρτη με 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, διευρύνοντας το αήττητο σερί του στο μίνι πρωτάθλημα.

Με αυτό το τεράστιο «διπλό» η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κράτησε την 3η θέση και μάλιστα μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που νωρίτερα έχασε στην έδρα του με 1-0 από τον Άρη, μένοντας για 10ο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες!

Η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» στην έδρα του Ολυμπιακού έπειτα από 8 χρόνια, ήρθε χάρη στα γκολ των Παλάσιος και Σένκεφελντ, με τον Ολυμπιακό να μειώνει στο τελευταίο 20λεπτο με τον Τικίνιο, αλλά να μη βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης.


Ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που καταβάλλει για την έξοδο στην Ευρώπη πανηγύρισε ο Άρης στο άντρο του μεγάλου του αντιπάλου.

Η ομάδα του Μπούργος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League πέρασε νικηφόρα την Τετάρτη με 1-0 από την έδρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος περνάει αγωνιστική κρίση, καθώς συμπλήρωσε 10 παιχνίδια μακριά από τις νίκες, 

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Καμαρά στο 63ο λεπτό.

 

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της, επικρατώντας την Τετάρτη με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και πλέον προετοιμάζεται για τον... τελικό Ευρώπης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» τα πέτυχαν οι Χατζισαφί (39΄), Άμραμπατ (45+4΄ πεν.), Κριχόβιακ (60΄).

Σάββατο 14 Μαΐου (20:00)
Άρης-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Τρίτη 17 Μαΐου (20:00)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 


zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael