Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Play Off - Super League: Νίκη για Ολυμπιακό, ΑΡΗ και ΠΑΟΚ (βίντεο)

Μετά από ένδεκα παιχνίδια χωρίς νίκη, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε την Τρίτη στην κανονικότητα με μια καθαρή νίκη (2-0) επί του Παναθηναϊκού, η οποία ήρθε στο πιο κατάλληλο σημείο για την ανασύνταξη και ετοιμότητά του εν όψει του τελικού του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο με τον ίδιο αντίπαλο, στο ΟΑΚΑ. 

Το ντέρμπι της Τούμπας ξεκίνησε με επιθετικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, που μόλις στο 2' είχαν το πρώτο σουτ με τον Μπίσεσβαρ, ενώ στο 12' κοντινή κεφαλιά από τον Άκπομ έδιωξε με υπερένταση ο Διούδης.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με επιθετικό πνεύμα και στο 14' ήρθε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους, με προβολή του Στέφαν Σβαμπ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Ζίφκοβιτς και κεφαλιά του Ίνγκασον στην περιοχή των «πρασίνων». Ο Παναθηναϊκός από την αρχή επιδίωξε να θωρακίσει την αμυντική του λειτουργία, αλλά σύντομα δέχτηκε το πλήγμα με το γκολ του Αυστριακού, κι αυτό τον ανάγκασε να βγει επιθετικά για να διεκδικήσει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και στο 21' ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του. Εκτελεστής αυτή τη φορά ο Τσούμπα Άκπομ, με τον Βρετανό φορ να μονομαχεί στην περιοχή με τον Διούδη για να καταφέρει να σκοράρει το 11ο γκολ του στη φετινή σεζόν και να βρίσκει δίχτυα μετά από αρκετό καιρό αφλογιστίας. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Λύρατζη, κεφαλιά του προωθημένου Σίντκλεϊ και προβολή από τον σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Άρης τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play Off, επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», τερματίζοντας εν τέλει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Φαμπιάνο Λέισμαν (8’), Αμπουμπακάρ Καμαρά (22’) και Σαλέμ Εμπακατά (81’) τα γκολ του Άρη που... στεναχώρησε τον Ηρακλή Μεταξά στο – πιθανότατα – τελευταίο του ματς στον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί και νίκη 3-2 με ανατροπή επί της ΑΕΚ, έκλεισε τη σεζόν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο ΟΑΚΑ για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off με τον Μαροκινό να σκοράρει στο 20΄, το 69΄ και το 87΄, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί δύο φορές με τον Τσούμπερ (14΄) και Γκαρσία (48΄). Έτσι, μια κάκιστη σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την 5η θέση και δύο συνεχόμενες ήττες με ανατροπή, αφού πριν από τέσσερις ημέρες είχε χάσει με το ίδιο σκορ και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

 


 zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael