Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Άλογο παγιδεύτηκε σε υπόνομο -H επιχείρηση διάσωσης (βίντεο)

Το άλογο έπεσε μέσα στον υπόνομο και ήταν αδύνατον να απεγκλωβιστεί. Περαστικοί ειδοποίησαν τους διασώστες, με τις εικόνες από το Μέτσοβο, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Το άλογο στο Μέτσοβο δεν πρόσεξε τον υπόνομο που υπήρχε μπροστά και έπεσε μέσα. Μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερό καθώς οι περαστικοί από το σημείο δεν αδιαφόρησαν. Ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική και πολύ γρήγορα στήθηκε μια επιχείρηση διάσωσης με αίσιο τέλος. Τα βίντεο και οι εικόνες με το μικρό άλογο αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό του, κάνουν το γύρο των social media.


Μία δύσκολη και πολύωρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενός μικρού αλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Μέτσοβο. Το συμπαθές τετράποδο εγκλωβίστηκε σε έναν υπόνομο στο χωριό Μηλέα με τους κατοίκους να ζητούν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής για τη διάσωσή του.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο χωριό με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με την εμπειρία τους μετά από αρκετές ώρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αλογάκι, δίνοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτειά του. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως είναι πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη ενώ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και στις διασώσεις ζώων.

Κάτοικος του χωριού, αυτόπτης μάρτυρας στην επιχείρηση διάσωσης, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του, στους πυροσβέστες Αζέλη Βασίλειο και Μπούμπα Απόστολο για τη σωτηρία του μικρού αλόγου. 

Δείτε τις εικόνες του epirus-tv

 

agriniopress.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael