Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εκδικάζονται στο CAS τα ασφαλιστικά μέτρα: Η Κοζάνη κέρδισε την πρώτη «μάχη», τι γίνεται από εδώ και πέρα...


Εξελίξεις φαίνεται πως θα έχουμε στο θέμα των Μπαράζ ανόδου στην Super League 2, αφού Κοζάνη και Α.Ε. Λευκίμμης, περιμένουν την απόφαση του CAS στην Λωζάνη της Ελβετίας, αφού θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί, για να σταματήσει η διαδικασία των Μπαράζ.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για δικαίωση του Μακεδονικού, η ομάδα της Κοζάνης και η ομάδα της Κέρκυρας έχουν προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, περιμένοντας να υπάρξει κάτι θετικό στην υπόθεση, μετά την αδικία που ένιωσαν.

Μάλιστα με ανάρτηση του στο facebook, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου περιμένει δικαίωση.

Η ανάρτηση:

Η Κοζάνη κέρδισε την πρώτη «μάχη», τι γίνεται από εδώ και πέρα...

Γράφει ο Χρήστος Τσαρτσιανίδη

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μας έχει κάνει να ασχολούμαστε περισσότερο με έξω αγωνιστικά θέματα, παρά με το τι γίνεται

μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Λαμπρό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει την φετινή χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, με τον 2ο Όμιλο να φτάνει μέχρι το… CAS της Ελβετίας (Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο).

Η ομάδα της Κοζάνης κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στον αγωνιστικούς χώρους, αλλά ο πρωταθλητής τελικά αναδείχτηκε στις δικαστικές αίθουσες, με τον Μακεδονικό να κερδίζει την ένσταση που είχε κάνει κατά της Λευκίμμης, κατακτώντας τον τίτλο στα «χαρτιά».

Μετά την δικαίωση των Θεσσαλονικιών από την Επιτροπή  Εφέσεων της ΕΠΟ, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων τόσο στην Κοζάνη όσο και στην Λευκίμμη, με τους ανθρώπους των ομάδων να αμφισβητούν ξεκάθαρα αυτή την απόφαση, θεωρώντας πως οι Κερκυραίοι δεν είχαν καμία ευθύνη στην ένσταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» και αδίκως έχασαν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στα «χαρτιά» με σκορ 0-3.

Τα Μπαράζ Ανόδου στην Super League 2 μπορεί να ξεκίνησαν, αλλά σύσσωμες οι ομάδες που αδικήθηκαν, προσέφυγαν στο CAS, για να βρουν το δίκιο τους.

Πιο συγκεκριμένα, Κοζάνη και Α.Ε. Λευκίμμης κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της διεξαγωγής των Μπαράζ, με το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο να τα κάνει δεκτά, ζητώντας μάλιστα από την ΕΠΟ να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, μέχρι να εξεταστεί αυτή η υπόθεση από το CAS.

Αυτή ήταν η πρώτη «μάχη» που κέρδισε η ομάδα της Κοζάνης, σκορπίζοντας χαμόγελα, αφού μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι δικαστές του CAS θα προχωρήσουν σε άμεση απόφαση, χωρίς καθυστερήσεις, εξετάζοντας την υπόθεση τις επόμενες ημέρες.

Να τονίσουμε πως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», περιμένοντας πλέον να κερδίσουν και την δεύτερη «μάχη», που ίσως αλλάξει τα δεδομένα!

Από την άλλη, δεν υπάρχει απολύτως καμία αντίδραση από την πλευρά της ΕΠΟ, η οποία φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά την διαδικασία των Μπαράζ.

Αυτό δεν σημαίνει όμως τίποτα, αφού σε περίπτωση που το CAS δικαιώσει την Α.Ε. Λευκίμμης για τον αγώνα με τον Μακεδονικό, θα έρθουν τα πάνω-κάτω και η Κοζάνη θα έχει τον πρώτο λόγο. Σε αυτή την περίπτωση, τα Μπαράζ θα κριθούν άκυρα, δηλαδή σα να μην έγιναν ποτέ.

Παίχτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση περιμένουν και αυτοί με την σειρά τους, αφού μετά από μία δύσκολη χρονιά και ενώ κατέκτησαν με την αξία τους το πρωτάθλημα, είδαν να τους το «παίρνουν» μέσα από τα χέρια τους…

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

 

top-sport.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael