Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήρε κεφάλι στη μάχη για την τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός - Ισόπαλο το ντέρμπι των «δικεφάλων» (βίντεο)

Μία νίκη-χρυσάφι στην προσπάθειά του για την έξοδο στην Ευρώπη πέτυχε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου, επιβλήθηκαν με 1-0 του Άρη στη Λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, και προσπερνώντας τους Θεσσαλονικείς, αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε το ματς και κράτησε το συγκρότημα του Γιοβάνοβιτς αήττητο στο μίνι πρωτάθλημα, το πέτυχε ο Σένκεφελντ με κεφαλιά στο 28'.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι «δικεφάλων» που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν μετά το γκολ του Άμραμπατ (15'), ωστόσο, κατάφεραν, παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Λουτσέσκου, να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Τσόλακ (26') ενώ είχαν και δοκάρι στο 83' με τον Ολιβέιρα.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού τους Ματίας Αλμέϊδα, είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, καθώς μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές ευκαιρίες που είχαν, κι έτσι αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Λυτρώθηκε στην εκπνοή ο Ολυμπιακός, 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Με γκολ του Ρόνι Λόπες στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε την Κυριακή με 3-2 σκορ του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούσαν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη (τρία στο πρωτάθλημα και τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ), προηγήθηκαν 2-0 με τους Ελ Αραμπί (6΄) και Ροντρίγκες (43΄), αλλά η ηπειρωτική ομάδα απάντησε με τον Περέα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και τον Σνάιντερ στο 80΄, πριν «μιλήσει» ο Πορτογάλος, που έφερε τους Πειραιώτες ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.


 zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael