Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Εορδαίας ΕΛΜΕ Κοζάνης

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!

1η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

2η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στην ΕΛΜΕ Εορδαίας και την ΕΛΜΕ Κοζάνης ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν και ενίσχυσαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, και ανέδειξαν ξανά την ΑΣΕ 1η δύναμη στην ΕΛΜΕ Εορδαίας και 2η δύναμη στην ΕΛΜΕ Κοζάνης. Η εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΟΛΜΕ, όπως και η εκλογή και 2ου μέλους στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης μας γεμίζει με ελπίδα για την οργάνωση των αγώνων του κλάδου.

Οι εκλογές των σωματείων μας σε όλη τη χώρα πραγματοποιούνται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, όπου δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα η επίθεση στη ζωή και στα δικαιώματα των εργαζομένων. Η ακρίβεια σαρώνει το εισόδημα, χιλιάδες εκπαιδευτικοί δυσκολεύονται ακόμα και να μετακινηθούν προς το σχολείο, οι μισθοί παραμένουν παγωμένοι εδώ και πάνω από 12 χρόνια και περισσότεροι από 50.000 συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί θα απολυθούν σε έναν μήνα.Κάτω από το βάρος των αντιεκπαιδευτικών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα διαμορφώνεται μία σκληρή πραγματικότητα μέσα στο σχολείο, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί, χωρίς καμία παιδαγωγική στήριξη μετά από 3 χρόνια πανδημία.

Η ΑΣΕ και μέσα από αυτήν τη μαζική διαδικασία του κλάδου απεύθυνε κάλεσμα ώστε η οργή, η αγανάκτηση, το «φτάνει πια», το «δεν πάει άλλο» που ακούγεται από χιλιάδες εκπαιδευτικούς να γίνει δύναμη αγώνα, να εκφραστεί μαζικά και στις κάλπες, με την αποφασιστική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της. Να καταδικαστεί μαζικά η κυβερνητική πολιτική, η ανάλγητη στάση του υπουργείου Παιδείας, να τσακιστεί στην πράξη το σχέδιο της κυβέρνησης να μπουν στον «γύψο» οι συλλογικοί αγώνες. Να πάρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την υπόθεση στα χέρια τους, χωρίς να περιμένουν σωτήρες.

Η ΑΣΕ θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη πρωτοστατώντας στο πλευρό των συναδέλφων για Σωματεία και Ομοσπονδία που θα συγκρούεται με την κυβερνητική πολιτική και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης ανεξάρτητα από το κόμμα που είναι στην κυβέρνηση. Για Ομοσπονδία και σωματεία που θα οργανώνουν την πάλη, θα εκφράζουν τις ανησυχίες, τις ανάγκες, τις διεκδικήσεις και τις αγωνιστικές διαθέσεις του κλάδου, και όχι να μπαίνουν απέναντί του. Για Ομοσπονδία και Σωματεία που θα μάχονται ενάντια σε κάθε μεγάλο ή μικρό πρόβλημα. Για Ομοσπονδία και Σωματεία που θα αναδεικνύουν στο επίκεντρο της διαπάλης τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών. Για Ομοσπονδία και Σωματεία που θα σπάνε στην πράξη τις απαγορεύσεις και τον αυταρχισμό των κυβερνήσεων και των μηχανισμών τους. Για Ομοσπονδία και Σωματεία που θα ενώνουν την πάλη με όλους τους εργαζόμενους , με τους γονείς , με τους μαθητές.


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael