Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κρόκος Κοζάνης: Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό παιδιού (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι κοντά στο γήπεδο του Κρόκου Κοζάνης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στην οποία επέβαινε ένας πατέρας με το παιδί του. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά το παιδί και αρκετά σοβαρά και ο πατέρας και μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. 

 

Με  ΚΑΡΠΑ οι γιατροί του Μαμάτσειου επανέφεραν το παιδάκι (ηλικίας περίπου 13 ετών) που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Κρόκο Κοζάνης, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε μαζί με τον πατέρα του συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία Κοζάνης με ΙΧ αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει εμφανή σημάδια ζωής, όμως οι γιατροί, όπως προαναφέρθηκε, κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και γίνονται περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σοβαρά τραυματισμένος και ο πατέρας η κατάσταση του οποίου όμως δείχνει να είναι καλύτερη σε σχεση με το παιδί. 

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

 

 kozan.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael