Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για τις Εαρινές Μουσικές Στιγμές

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή για τη σύμπραξη του Δήμου με το σχολείο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Εαρινές μουσικές στιγμές…» στην Πλατεία Δημαρχείου την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ναούμ Τσιαούση για την αμέριστη υποστήριξη τόσο στην συγκεκριμένη εκδήλωση όσο και στην υπόλοιπη καθημερινότητα του σχολείου και τον συγχαίρει θερμά για το σημαντικό και πολυδιάστατο έργο του. Για τους ίδιους λόγου ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Ώττα και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Μαγιάγκα.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας και τους μικρούς μαθητές που παρακολούθησαν την εκδήλωση και ειδικά τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου για τον υπέροχο χορό που χόρεψαν. Τέλος ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση αλλά και τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν με κέφι και ευχαρίστηση στην εκδήλωση και χάρισαν με τη λήξη της σχολικής χρονιάς εαρινές μουσικές στιγμές σε όλους. 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα παιδιά της Γ΄ Λυκείου που συμμετείχαν σ’ αυτή αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις και σε λίγες μέρες θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν πολύ καλή επίδοση όπως γίνεται πάντα σε πολύ μεγάλο ποσοστό στο σχολείο μας.

Οι μουσικές εκδηλώσεις παράλληλα με τα μαθήματα περιμένουν και τα παιδιά της Στ Δημοτικού. Οι αιτήσεις για την εγγραφή τους στην Α Γυμνασίου του σχολείου μας συνεχίζονται αποκλειστικά μέχρι τις 31 Μαΐου 2022. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr , στα email mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr και mousikoscholeiosiatistas@gmail.com και στο τηλέφωνο 2465023461.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael