Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πετρέλαιο: Ανοδικές τάσεις για τις τιμές του αργού

Άνοδο καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου με την ζήτηση για καύσιμα από τις ΗΠΑ, τη στενή προσφορά και το ελαφρώς ασθενέστερο δολάριο να υποστηρίζουν την αγορά, καθώς η Σαγκάη ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά μετά από ένα δίμηνο lockdown που πυροδότησε ανησυχίες για απότομη επιβράδυνση της ανάπτυξης.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το brent αυξήθηκαν 72 σεντς στα 113,27 δολάρια το βαρέλι, ενώ το West Texas Intermediate σημείωσε άνοδο 53 σεντς ή 0,48% στα 110,81 δολάρια το βαρέλι.

Οι τιμές πετρελαίου υποστηρίζονται καθώς οι αγορές καυσίμων παραμένουν σφιχτές εν μέσω ισχυρής ζήτησης, καθώς οδηγούμαστε στο peak της αμερικανικής ταξιδιωτικής περιόδου", αναφέρουν αναλυτές της SPI Asset Management.

"Τα διυλιστήρια είναι παραδοσιακά σε λειτουργία τροφοδότησης της δίψας των οδηγών στις ΗΠΑ", ανέφεραν αναλυτές.

Πρόσθεσαν επίσης ότι παρά τις ανησυχίες για την άνοδο των τιμών των καυσίμων, που ενδεχομένως θα μειώσει τη ζήτηση, τα στοιχεία για την κίνηση έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνοντας ότι περισσότεροι άνθρωποι ήταν στους δρόμους στις ΗΠΑ.

Το ασθενέστερο δολάρια επίσης έστειλε το πετρέλαιο υψηλότερα, καθώς αυτό καθιστά το αργό φθηνότερο για αγοραστές που κατέχουν άλλα νομίσματα. 

 

capital.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael